Voor wie

Coaching1547

Voor wie is paardencoaching geschikt?

Je wilt meer weten over paardencoaching, maar vraagt je af of dit wel bij je past. Logisch! Ben je op zoek naar een bijzondere manier om meer over jezelf te leren en aan een persoonlijk doel te werken? Dan is paardencoaching geschikt voor jou. Het maakt daarbij niet uit of je veel of weinig ervaring hebt met paarden. Het doel van onze coaches is om jou in je kracht te zetten. Dat vinden wij iets prachtigs, omdat het je helpt om dichterbij jezelf te komen. Het is een unieke en effectieve manier om persoonlijke groei en ontwikkeling te stimuleren. Aan het einde van elke sessie heb je meer over jezelf geleerd. En dat is goud waard!

Twijfel je nog?

Hier kunnen onze paardencoaches je bij helpen:

Hoe gaan we te werk?

Het is goed om te weten dat je, voordat je samen met het paard aan de slag gaat, eerst tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek al je vragen kunt stellen aan een van onze paardencoaches. Je wordt gekoppeld aan Hanneke of Karen. Soms begeleiden zij de sessie samen, maar meestal gebeurt dit individueel. Onze paardencoaches vertellen je graag meer over deze unieke vorm van coaching, onze paarden en of paardencoaching bij jouw specifieke doel past. De paardencoach maakt samen met jou een sessie (of meerdere sessie) op maat, die stap voor stap doorlopen wordt. Ervaring hebben met paarden is fijn, maar geen verplichting.

Coaching001

Unieke aanvulling voor andere coaches

Ben je zelf coach en een keer op zoek naar een andere aanpak van coaching? Ook dan is paardencoaching de moeite waard om te proberen. Door het gebruik van onze paarden als co-coaches, zorgt dit voor een unieke en krachtige aanvulling op andere coachingsmethoden. Onze ervaren paardencoaches helpen mensen met diverse doelen, zoals leren omgaan met stress of het verbeteren van het zelfvertrouwen. Dit maakt paardencoaching een waardevolle aanvulling voor coaches die mensen helpen met deze soortgelijke, specifieke doelen. Daarnaast kan paardencoaching ook helpen als tool om jezelf nog meer te ontwikkelen als coach. Het werken met paarden kan een leerzame en persoonlijke ervaring zijn die kan bijdragen aan het ontwikkelen van je zelfbewustzijn en een nog beter inlevingsvermogen.

Waarom paardencoaching?

Door middel van paardencoaching helpen onze paardencoaches met veel passie en plezier veel verschillende mensen met de meest uiteenlopende doelen. Paardencoaching is geschikt bij individuele doelen, maar bijvoorbeeld ook als bedrijfsactiviteit. Wil je weten of paardencoaching bij jouw doel past? Maak dan vrijblijvend kennis met een paardencoach. Onze coaches werken samen met zestien paarden van Manege ’t Hoefijzer. Er zal daarom altijd een paard zijn dat bij jou past.