Over ons

Paardencoaches met kennis en ervaring

Onze paardencoaches hebben de nodige kennis en ervaring in huis om jou op een veilige en prettige manier te begeleiden. Zowel Hanneke als Karen hebben met succes de opleiding afgerond tot paardencoach. Je kunt er dus op vertrouwen dat je wordt begeleid door een professional die jou kan helpen bij je persoonlijke ontwikkeling. Met behulp van een paard als co-coach en verschillende oefeningen, leer je jezelf beter kennen en kun je werken aan jouw specifieke doel. Onze paardencoaches begeleiden je met veel passie en plezier bij dit proces. Door de opleiding, kennis en ervaring van onze paardencoaches, weet je zeker dat je in goede handen bent.

Van paardencoaching tot teambuilding

Onze professionele paardencoaches bieden verschillende mogelijkheden aan. Dit kan coaching zijn met een paard om aan je persoonlijke doelen te werken, maar onze coaches hebben ook ervaring met het begeleiden van mensen die een angst hebben opgebouwd voor paardrijden. Ze kunnen je helpen om te werken aan je rijvaardigheden om het vertrouwen en plezier terug te krijgen. Op zoek naar een uniek en inspirerend bedrijfsuitje of leuke activiteit voor teambuilding? Onze paardencoaches kunnen een op maat gemaakt programma samenstellen.

Coaching1802

Neem een kijkje bij Manege ’t Hoefijzer

Al onze coachingsessies en andere activiteiten vinden plaats op Manege ’t Hoefijzer in Zwolle. We nodigen je van harte uit om een kijkje te komen nemen. Op deze schitterende manege aan het rand van het bos, zorgen wij met veel liefde voor zeventien paarden. Deze viervoeters kunnen stuk voor stuk ingezet worden voor coaching. Bij mooi weer is het mogelijk om gebruik te maken van de buitenbak. Is het slecht weer? Dan kunnen we de activiteit verplaatsen naar de ruime binnenbak.